Memoire Blog

Hier ga ik binnenkort mijn blog openen. Ik ben momenteel druk bezig en heb bijna geen tijd. Het spijt mij enorm, maar ik beloof jullie allemaal dat ik binnenkort tijd voor zal maken.

Tot da, Hans

memoire juwelen 10 memoire juwelen 11

memoire juwelen 17 memoire juwelen 16

 

Juwelen voor evenementen

Een van de meest geschikte geschenken die geschonken worden zijn juwelen geschenken. De juwelen zijn een soort geschenken die kunnen gegeven worden voor vele gelegenheden. En je kan ze makkelijk personaliseren voor hem of voor haar.

Verjaardagen

Juwelen geschenken zijn altijd gewaardeerd geweest voor een verjaardag viering. Of het nu een huwelijksverjaardag of andere type verjaardag is, het maakt niet uit. De huwelijksdag  kan makkelijk herdacht worden met mooie ketting of een armband.

Valentijnsdag

Als het gaat om die romantische dag dan heb je naast de bloemen kaarsen en gezellige plaats ook mooie juwelen. Juwelen geschenken voor de Valentijn zijn zo uitgebreid. Vele plaatsen bieden voor die dag een grote aanbod van juwelen. De hartjes vormen zijn de meest populaire. Je kan verschillende type ringen, armbanden, kettingen en oorbellen voor haar vinden.

Voor baby’s

Een kind is zeker een symbool van de veranderingen in onze leven, de komst ervan een mijlpaal die gevierd moet  worden met schattige juwelen. Er bestaan nu winkels die mooie baby juwelen aanbeiden. Je kan van alles vinden voor een kind.

Afstuderen

Nog een belangrijke deel va onze leven is wanneer iemand afstudeert. Een juwelen geschenk zal die persoon zeker waarderen.  Het maakt niet uit of die een meisje is of een jongen. Je kan mooie horloge of een armband schenken met een persoonlijke boodschap in laten graveren.